Nastavení soukromí

Pro poskytování služeb používáme soubory cookies. Některé z nich jsou pro fungování webu nutné, zatímco jiné nám pomohou vylepšit váš uživatelský zážitek a rychleji vás navést k tomu, co právě hledáte.
Souhlasíte s používáním všech cookies? Svůj souhlas můžete snadno definovat kliknutím na tlačítko Přijmout vše Přijmout vše Nastavení

 

Givi Trekker Outback EVO Smart 37 l. OBKEV37AR, pravý boční kufr stříbrný bez zámku

Číslo výrobku:
OBKEV37AR
EAN:
8019606348425
Výrobce:
Naše cena s DPH:
7.125 Kč / ks
Naše cena bez DPH:
5.889 Kč / ks
Množství:
0 ks
Termín dodání:
obv. 3 dny
7.125 Kč / ks
ks

Popis výrobku

Pravý boční kufr na motocykl Trekker Outback EVO z přírodního hliníku, 37 l, prodává se bez zámku. Je třeba doplnit sadou SMART SECURITY LOCK.

Boční kufr z přírodního hliníku, 37 l, s MONOKEY® CAM-SIDE. Aby mohl být každý kufr EVO SMART použit, musí být vybaven zámkovým mechanismem SMART SECURITY LOCK (patentově chráněno), který se prodává samostatně. Tento nový inovativní systém zaručuje rychlou a bezpečnou výměnu zámkového mechanismu.
Boční kufr Trekker Outback EVO SMART, vyrobený z přírodního hliníku, je k dispozici ve verzích pro pravou a levou stranu, které lze zakoupit samostatně.
Použitý upevňovací mechanismus je MONOKEY® CAM-SIDE, přičemž tyto verze EVO SMART nabízejí také antivibrační body z litého hliníku a nové háčky směrem dolů, které zajišťují bezpečné uchycení i na prašných cestách a které lze v případě silných nárazů opravit.

Otočný systém odnímatelného víka, který umožňuje pozastavení otáčení nebo úplné sejmutí víka, byl obnoven a zpevněn nerezovou ocelí.
Nový systém Hold it Active využívající háčky dále zvyšuje snadnost použití: umožňuje sklopení kufru bez nutnosti jeho úplného uvolnění z bočního rámu, čímž usnadňuje otevírání víka v situacích, kdy byl namontován horní kufr.
Systém lze aktivovat nebo deaktivovat podle potřeby, a to i když je kufr namontován.
V neposlední řadě je k dispozici široká škála volitelného příslušenství (k zakoupení samostatně), včetně vnitřního světla, elastické úložné sítě, kterou lze připevnit na spodní stranu víka, vodotěsné vnitřní tašky o objemu 35 l a rozšiřitelné nákladní tašky x-line, jakož i dalšího univerzálního příslušenství.

Odeslat dotaz

Odeslat dotaz

S tímto výrobkem si ostatní také objednávají

 
Funkční prádlo

Ověřeno zákazníky

Ověřeno zákazníky

 

HZmoto - netkatalog.czMotocyklové příslušenství, doplňky - netkatalog.cz
Najdete nás na Facebooku